Kojot to drapieżnik o średniej wielkości, który zamieszkuje Amerykę Północną i jest nieodłącznie kojarzony z Dzikim Zachodem. Jego charakterystyczne wycie, rozbrzmiewające w nocy,…

Reklama

Redakcja poleca

Fenek pustynny (Vulpes zerda) to najmniejszy przedstawiciel rodziny psowatych, zamieszkujący piaszczyste pustynie Afryki Północnej. Zwierzę to fascynuje swoim niezwykłym wyglądem, przede wszystkim ogromnymi…

Najnowsze Artykuły